Siatki

Posiadamy  siatki stosowane w przemyśle mięsnym do pakowania różnego rodzaju wyrobów. Siatki są standardowo pakowane w rolki 50 m i dostepne w kolorach czysto białych, mieszanych i pełnym kolorze do wyboru.

Obecnie prowadzimy sprzedaż następujących rodzajów siatek, w bardzo konkurencyjnych cenach:

Classic

Standardowe siatki do gotowania, pieczenia lub wędzenia szynek, serów bekonów itp.

 Micro

Ten rodzaj siatek jest o 100% mocniejszy od Classicu i znajduje zastosowanie tam, gdzie stały kształt, i wygląd wyrobu decydują o końcowym efekcie.

Becon

Te siatki to kombinacja gumy i żyłki. Efektem tego zabiegu jest powstanie siatki o duzej wytrzymałości i charakterystycznym wyglądzie.

BIG-NET

Siatki tego typu wykorzystywane są przede wszystkim do pakowania tradycyjnych szynek wędzonych, Ich zadaniem jest rozróżnienie wyrobu spośród pozostalych poprzez imitację ręcznego wiązania wyrobu Szybkość pakowania przy uzyciu tych siatek jest większa niż podczas wiązania sznurkiem wędliniarski.

 

 

 

ZamknijNa tej stronie internetowej wykorzystywane są pliki cookies zbierane do celów statystycznych i wykorzystywane do poprawnego działania serwisu www.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies można zmienić w ustawieniach przeglądarki - niedokonanie zmian ustawień przeglądarki jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na ich zapisywanie.